Katten ook welkom!

  • 0
Trimsalon Kitty Styling

Katten ook welkom!

Dat u bij Trimsalon Doggy Styling terecht kunt voor een trim- of wasbeurt van uw hond wist u natuurlijk al lang, maar dat u er ook terecht kunt voor een trimbeurt van uw kat wist u waarschijnlijk nog niet.

Toch is dit ook waar! Sinds begin van dit jaar zijn we druk bezig geweest om een mooie aparte ruimte in te richten als kattentrimsalon. En hebben we ons verdiept in het kattentrimmen door middel van diverse workshops en meerdaagse trainingen. We hebben er zelfs al een mooie naam voor gevonden: Kitty Styling! 🙂

Dus als uw kat wat hulp nodig heeft bij het onderhouden van zijn vacht, heeft hij last van klitten, moeten zijn nageltjes geknipt worden of is het gewoon tijd voor een lekker wasbeurtje; maakt u gerust een afspraak met ons.

Maar gaan katten en honden wel samen? Maakt u zich niet ongerust: ondanks dat we een aparte ruimte voor de katten hebben zorgen we natuurlijk wel dat er nooit tegelijkertijd met uw kat ook honden in de andere ruimten zijn. Rust en ontspanning voor uw kat staan bovenaan!

Mogen wij u eerstdaags verwelkomen met uw kat in onze trimsalon? U bent van harte welkom!

Trimsalon Doggy Styling: de hondentrimsalon waar katten ook welkom zijn!